Först och främst, innan vi dyker in i de mer tekniska stegen för att ladda ner modden, måste du äga en kopia av Modern Warfare Remastered på Steam. Det är tyvärr inte längre till rea, men förhoppningsvis fick du ett exemplar till det reducerade priset.

Tyvärr är den officiella hemsidan för H2M inte längre tillgänglig, men du kan ladda ner H2M-moden här! Den länken innehåller de nödvändiga spelmodifieringsfilerna, och sedan finns det serverlänken. Det är en JSON-textfil som låter dig ansluta till liveservrar för att spela H2M i Call of Duty Modern Warfare Remastered. När detta skrivs är dessa länkar testade och säkra. Det kan ändras, Jag ska försöka hålla länken vid liv.

Så långt så bra, eller hur?

När du har laddat ner spelmoden, extrahera filen h2m.zip. Det kommer att ta lite tid, så ha tålamod. När det är klart, öppna den extraherade mappen och klicka in i mappen H2M och välj sedan H2M-filer. Öppna sedan Steam-katalogen för Modern Warfare Remastered, som bör finnas under Steam > SteamApps > Common > Modern Warfare Remastered. Dra sedan innehållet i H2M Files till Modern Warfare Remastered-katalogen. Om någon av filerna ber dig ersätta något, fortsätt och gör det.

Nu, inuti H2M-filen, lokalisera “h2m-20240815T230815Z-001.” Gå in i den mappen och dra sedan H2M-Mod.exe till katalogmappen Modern Warfare Remastered tillsammans med allt annat. Det gör att du kan starta modden istället för MWR.

Slutligen kommer du inte att kunna ansluta till en server om du inte överför JSON-textfilen, som heter “favoriter”. Gå vidare och dra den filen till mappen “players2” under Modern Warfare Remastered-katalogen.

Nu kan du starta H2M-Mod.exe. När du gör det kommer du att notera att serverwebbläsaren är helt tom, så tryck på knappen “Filter servrar” längst ner på HUD. Det kommer automatiskt att fylla serverlistan med tillgängliga H2M modderade servrar så att du kan spela!

Har du frågor eller behöver hjälp så kommentera nedanför!

0 0 votes
Article Rating
klaner
Previous articleTFD (Back To Reality) Event
Next articleAnother day has come to an end
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marcus
Marcus
26 days ago

Han är tillbaka! ❤️❤️❤️💯

l3th4lh0rs3 avatar
26 days ago

Funkar bra, skrev också i forumet