Rozlin “Roze” Helms är en karaktär i Call of Duty: Warzone med en militär bakgrund som passar spelets taktiska och hårda teman. Här är en sammanfattning av hennes bakgrund och historia:

Bakgrund

  • Fullständigt namn: Rozlin Helms
  • Fraktioner: Började som en del av Jackals, men gick senare över till Shadow Company.


Tidigare historia och rekrytering

  • U.S. Army Rangers: Roze var ursprungligen medlem i U.S. Army Rangers, där hon utvecklade elitstridsfärdigheter och fick ett rykte om att vara extremt effektiv i fältet.
  • Jackals: Efter att ha lämnat Rangers rekryterades hon av Mace, en annan operatör, för att gå med i hans fraktion, Jackals. Denna fraktion var en grupp legosoldater som opererade utanför lagen.
  • Shadow Company: Slutligen bytte Roze lojalitet till Shadow Company, en privat militärgrupp som bröt sig loss från den ursprungliga Armistice-fraktionen. Shadow Company är kända för sina mer hänsynslösa och aggressiva taktiker, och de är villiga att operera i moraliskt gråa zoner för att uppnå sina mål.

Personlighet och egenskaper

  • Kall och beräknande: Roze framställs som en operatör utan nonsens, med en taktisk inriktning. Hennes bakgrund inom specialoperationer ger henne en fördel i högtryckssituationer, vilket gör henne till en formidabel motståndare.
  • Inriktad på smygande: Hennes skins, särskilt Rook skin, är utformade för att betona hennes förmåga till smygande och hemliga operationer, vilket passar hennes roll inom specialstyrkor och senare legosoldatsgrupper.


Rozes övergång till Shadow Company speglar hennes vilja att arbeta i skuggorna och utföra mer kontroversiella uppdrag, vilket gör henne till en av de mörkare och mer fruktade karaktärerna i Warzone.

Roze, har varit föremål för stor kritik i Call of Duty: Warzone. Här är de huvudsakliga orsakerna till varför Roze har blivit så kontroversiell:

  1. Roze “osynlighet”

Roze som introducerades i säsong 5 av Warzone blev snabbt kritiserat eftersom det är helt svart och lätt kan smälta in i mörka eller skuggiga områden i spelet. Detta gjorde det mycket svårt för motståndare att upptäcka spelare som använde skinet, särskilt inomhus eller i skuggiga hörn av kartan.


2. Ojämlikt spel

Många spelare klagade på att Roze gav en orättvis fördel, eftersom de som använde skinet kunde gömma sig och vara nästan osynliga för motståndarna. Det ledde till frustration hos spelare som ansåg att Roze-användare kunde undvika att bli upptäckta och därmed vinna strider orättvist.


3. Communityns reaktion

Kritik från Warzone-communityn ökade efterhand som fler spelare började använda skinet för att dra fördel av dess kamouflageeffekt. Detta ledde till en våg av kritik i sociala medier, forum och diskussionstrådar, där många spelare efterfrågade att skinet skulle ändras eller tas bort helt från spelet.


4. Utvecklarens svar

Som svar på den omfattande kritiken beslutade utvecklarna, Infinity Ward, att göra ändringar i skinet i Season 3 Reloaded (2021). Dessa förändringar innebar att Roze-skinet fick fler ljusreflekterande detaljer, vilket gjorde det lättare att se även i mörkare områden, för att skapa mer balans i spelet.


5. Kontroversens långvariga påverkan

Trots förändringarna är Roze fortfarande en del av Warzone-historien, och många spelare refererar till skinet som ett exempel på hur kosmetiska föremål kan påverka balansen i spelet. Det har också lett till en mer uppmärksamhet på hur spelutvecklare designar skins och deras påverkan på spelets mekanik.


Sammanfattningsvis har Roze-skinnet varit en av de mest kritiserade kosmetiska förändringarna i Warzone, vilket ledde till både förändringar i spelet och en större diskussion om rättvisa inom battle royale-genren.

En rolig lösning på problemet back in the days från någon användare.

5 1 vote
Article Rating
klaner
Previous articleDen fullständiga listan över buffar och nerfar i säsong 6
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments