Säsong 6 av Modern Warfare 3 har introducerat en rad efterlängtade skräckskins genom det årliga Haunting-evenemanget. Trots att dessa kosmetiska föremål mötts av stor entusiasm är många spelare nu besvikna, eftersom skinsen inte kommer att kunna användas i multiplayer när Black Ops 6 lanseras den 25 oktober vilket jag tycker är jävligt ruttet.

The Haunting är ett av de mest uppskattade eventen i Call of Duty. Det erbjuder både Warzone och multiplayer ett Halloween-inspirerat makeover, och i år inkluderar det ikoniska skräckfigurer som Michael Myers, Art the Clown, och Daryl Dixon från The Walking Dead.

Trots den stora uppskattningen för dessa nya skins, står det nu klart att de inte kommer att kunna föras över till Black Ops 6. Skinsen kommer visserligen att vara tillgängliga för Warzone-spelare, men de som ser fram emot att använda dem i multiplayer på den nya plattformen känner sig nu besvikna.

En Reddit-användare, ‘PuddingZealousideal6‘, uttryckte frustrationen väl i en diskussion om Michael Myers-skinnen:

“VARFÖR ger de oss ett så grymt skin när det inte ens kommer att följa med till nästa multiplayer om bara sex veckor?”

Användaren fortsatte med att önska att “Carry Forward”-systemet återinförs, vilket skulle möjliggöra att operatörer från MW3 kan användas i BO6.

Flera spelare höll med och ifrågasatte varför skinsen inte kan överföras, särskilt med tanke på att Black Ops 6 släpps strax innan Halloween. “Tänk hur mycket pengar de skulle kunna dra in genom att använda skinsen för att marknadsföra BO6,” påpekade en annan användare.

När Modern Warfare 2 övergick till MW3 förra året, fördes alla skins och vapen över, eftersom Sledgehammer Games behandlade MW3 som en förlängning av MW2. Black Ops 6 är däremot en helt ny titel med ett nytt spelupplägg och en ny uppsättning vapen, vilket innebär att kosmetiska föremål från MW3 inte kommer att följa med.

Många fans upplever att detta är en “örfil” mot dem som har investerat i Battle Pass och skins så här sent i MW3:s livscykel. En del spelare anser att samarbetsskins, som de från Haunting-evenemanget, borde vara undantagna från “ingen överföring”-regeln.

Den enda trösten för Warzone-spelare är att deras operatörer och vapen fortfarande kommer att vara tillgängliga i spelet när det integreras med Black Ops 6 i säsong 1. Battle Royale-fans kan därmed fortsätta använda sina skins från The Haunting-evenemanget på den nya Area 99-kartan.

Med detta i åtanke kommer många att hålla ögonen på hur Black Ops 6 hanterar framtida skins och kosmetiska föremål – och om spelarnas önskemål om ökad kompatibilitet kommer att hörsammas.

Vad tycker du? kommentera nedanför

0 0 votes
Article Rating
Previous articleNäthat: En Växande Utmaning i det Digitala Samhället
Next articleNy UI i Call of Duty Mobile Går Global – En Djupdykning i Förändringarna
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments