Den här helgen har verkligen varit något alldeles extra då vi både har sett fram emot den då vi har gått om varandra i våra scheman. Lördagen började på bästa sätt med en utsökt måltid som min flickvän tillagat. Jag vet inte hur hon gör det, men varje gång hon lagar mat känns det som en femstjärnig restaurangupplevelse. Hon är grym på det och jag måste fan börja lära mig av henne.

Efteråt spelade vi en rad olika spel, allt från kasta gris till plockepinn. Det var en perfekt balans mellan intensitet och skratt typ haha. Vi tog oss tid att verkligen njuta av stunden och bara vara närvarande med varandra. När natten började närma sig, avslutade vi dagen med att kolla på en skräckfilm tillsammans. Att krypa upp bredvid henne och dela de där stunderna fast hon inte ens gillar skräck är något jag verkligen uppskattar.

Söndagen var lika underbar, fast på ett annat sätt. Vi bestämde oss för att gå ut och ta en promenad, och hösten visade sig från sin bästa sida. Träden sprakade i alla möjliga färger – rött, gult och orange – och det kändes som att vi gick genom ett konstverk. Luften var krispig och klar, och vi bara vandrade, pratade och njöt av naturen och varandras sällskap.

Den här helgen har påmint mig om hur mycket jag uppskattar henne. Hon betyder allt för mig, och det är stunder som dessa som får mig att inse hur lyckligt lottad jag är. Det är svårt att sätta ord på hur mycket hon betyder för mig, men jag hoppas att hon vet att jag värdesätter varje sekund vi spenderar tillsammans.

Tack för en oförglömlig helg, älskling.

0 0 votes
Article Rating
Previous articleNy UI i Call of Duty Mobile Går Global – En Djupdykning i Förändringarna
Next articleSå ser våra liv ut på internet – En spegel av den digitala tidsåldern
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments