Call of Duty: Warzone kommer att återinföra en av sina mest ikoniska battle royale-kartor, Verdansk, år 2025. Denna spännande återkomst är planerad att sammanfalla med spelets femårsjubileum, vilket markerar en stor milstolpe för franchisen som först lanserade Warzone i mars 2020.

En nostalgisk återkomst

För långvariga spelare har Verdansk en speciell plats som Warzones originalkarta och har bidragit till några av de mest minnesvärda storskaliga striderna i Call of Duty-historien. Trots introduktionen av nya kartor som Caldera och Al Mazrah har ingen lyckats fånga spelarnas tillgivenhet som Verdansk. Fans har länge ropat efter dess återkomst sedan den togs bort i december 2021.

Kommer Verdansk att vara densamma?

Även om Activision har bekräftat Verdansk återkomst, är den exakta versionen av kartan fortfarande hemlig. Det kan bli en nästan exakt återuppbyggnad av originalet, eller kanske en modifierad version, som Verdansk ’84, som innehöll förändringar som den öppnade Stadion och omarbetad Downtown. Dessutom spekuleras det i att Raven Software kan uppdatera kartan för att inkludera nya mekaniker som redeploy-droner och förbättrade zip-lines.

Tidslinje för lansering

Verdansk förväntas lanseras någon gång under våren 2025, potentiellt runt den 10 mars, vilket är Warzones femårsjubileum. Detta stämmer överens med den förväntade tidslinjen för säsong 2 av Call of Duty: Black Ops 6, den kommande delen i Black Ops-serien.

Vad gör Verdansk så speciell?

För många representerar Verdansk toppen av Warzones kartdesign, där stora urbana strider kombineras med mångsidiga intressepunkter som Stadium, Hospital och Prison. Dess blandning av öppna ytor och närstridsområden erbjöd dynamisk gameplay som höll spelarna engagerade. Återkomsten av denna älskade karta förväntas återuppliva intresset bland spelare som kanske har glidit bort från Warzone under de senaste åren.

Tankar

Även om mycket återstår att se, är Verdansk återkomst ett mycket efterlängtat evenemang för Warzone-spelare. Oavsett om det blir en direkt kopia av originalet eller en uppdaterad version med moderna mekaniker, kan fans förvänta sig en nostalgisk men fräsch upplevelse när kartan gör sin comeback 2025. Med detta meddelande syftar Call of Duty till att återfå den magi som gjorde Verdansk till en omedelbar klassiker.

Håll ögonen öppna för fler uppdateringar när lanseringsdatumet närmar sig.

0 0 votes
Article Rating
Previous articleWarzone Mobile: Tystnaden på sociala medier oroar fansen
Next articleVarför Call of Duty: Infinite Warfare anses vara det sämsta spelet i serien
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments